Bývalý šéfkuchař restaurace hotelu Four Seasons, CottoCrudo. Perfekcionista v nejostřeji sledovaném místě českého gastro prostoru vyčnívá nezvyklou pokorou.
Člen pomyslné smetánky kulinářského umění patří k nejlepším šéfkuchařům, vynikl i za hranicemi. Zkušenosti sbíral v Evropě a na středním Východě. Své umění piloval v Alexandrii, Šarm al Šajchu, Káhiře, Ženevě i Paříži. Uvaří v pauze programu egyptskou specialitu? Gastronomický superzážitek! „V roce 2000 jsem zahájil působení v řetězci hotelů Four Seasons. Byl jsem u otevření pražského hotelu a několika dalších, kde jsem sbíral cenné zkušenosti 7 let. Táhlo mě to za hranice. Kde jinde se „ostřílet“ než v jiné zemi a odlišné kultuře? Four Seasons otevírala hotel s největším F&B na světě v egyptské Alexandrii. Vzhledem k dlouholetému zájmu o egyptskou historii a kulturu to lákalo. S rodinou jsme prostudovali turistické průvodce a rozhodli se, že se do Egypta přestěhujeme. Nakonec bylo vše trochu jinak, než jsme si představovali. Za cennou zkušenost jsme však rádi. Velmi mě profesně posunula vpřed. Občas s nostalgií nad fotografiemi vzpomínáme.“
Datum aktualizace:
20.3.2023